PANASONIC AQUAREA T-CAP 12 – MODEL H

Perfekt varmepumpe til nye hjem eller renoveringsprojekter

Hvofor vælge Panasonic Aquarea?

N

Højeffektiv løsning

N
Hurtig og nem installation
N
A-klasse pumpe
N
200 l beholder i rustfrit stål med 10 års garanti
N
Nem integration af HPM-fjernbetjeningen
N
Bedste rustfri stål-beholder med høj isolering, der reducerer energitab
N
Avanceret varmevekslerflade, der øger effektiviteten
N
Højtydende Aquarea hydraulisk modul til opvarmning af vand
N
Vedligeholdelse via forsiden
N
Indbyggede filtre

DKK 62.995,00

Ny Panasonic Aquarea T-Cap 12 all in one

Panasonic T-CAP er forkortelsen for “total kapacitet”. Alle produkterne i denne nye serie kan nemlig bevare den samme nominelle kapacitet, helt ned til -20 grader – helt uden at miste effekt. Disse varmepumper er faktisk de eneste på markedet, der holder fuld effekt helt ned til -20 grader.

Panasonic Aquarea T-Cap 12 All in One er skabt til nye hjem eller renoveringsprojekter. Her er der virkelig mulighed for at spare på installationstiden og -pladsen. Denne serie er oplagt, hvis du prioriterer at bevare den samme kapacitet ved udetemperaturer mellem -7 og -20 °C. Det nye system sørger for, at kapaciteten altid er tilstrækkelig til at opvarme huset uden nogen anden hjælp fra andre energikilder – også ved lave udetemperaturer.

Inkluderer et hydromodul + 200 l beholder.
Fra 3 til 16 kW. Panasonic Aquarea T-Cap 12 er medlem af den nye generation af Panasonic varmepumper til opvarmning, køling og varmt brugsvand. I denne nye serie integreres den bedste Hydrokit-teknologi intelligent med en beholder i rustfrit stål af højeste standard. Denne dækkes naturligvis også, af en 10 års garanti. Det bedste produktdesign kombinerer Panasonic med en høj ydeevne og opnår på den vis en markedsledende COP-klassifikation.

Panasonics Aquarea varmepumpe giver en besparelse på helt op til 58 % af varmeudgifterne i forhold til elvarmere. Aquarea-systemet har f.eks. en 12 kW COP-faktor på 4,74, hvilket betyder, at for hver kW elektricitet, der bruges, bliver der returneret 4,74 kW energi, dvs. 3,74 kW mere end et konventionelt elvarmesystem, som har en COP-faktor på maks. 1. Du opnår altså en besparelse på 58 %. Tilsluttes solfangere til Aquarea-systemet kan forbruget reduceres yderligere.

Pladsbesparende

Panasonic Aquarea T-Cap 12 Hydromodulet og -beholderen er selvstændige enheder.

Fordele

· Sparer tid under installationen
· Høj effektivitet, selv ved -20°C
· Fra 3 kW til 16 kW
· Mulighed for styring via internettet ved hjælp af ekstra grænseflade
· Kompakt og støjsvag udendørsenhed

Nem og hurtig installation

Denne yderst effektive nye løsning er meget hurtig og nem at installere. Takket være en fabriksmonteret rørføring, opnår man en dobbelt så hurtig installationstid. Rørforbindelserne er intelligent placeret i bunden af enheden, således forenkles installationen yderligere. All in One er også en pladsbesparende løsning, perfekt til at installere i køkkenet på grund af det stilfulde design. Desuden har Panasonic udviklet en række kontrolenheder, der tillader kontrol af 2 varmezoner, bivalent- og kaskadesystemer.

Bredt sortiment

Op til 14 forskellige kombinationer fra 3 kW til 16 kW. Høj ydeevne i nye installationer og lavenergiboliger.

T-CAP til ekstremt lave temperaturer sikrer en konstant opvarmningskapacitet på op til -20 °C uden reservevarmer.

Det bedste fra Panasonic

Bedste rustfri beholder med høj isolering, der reducerer energitab. Avanceret varmevekslerflade, der øger effektiviteten. Højtydende Aquarea hydraulisk modul til opvarmning af vand.

Det er Panasonic

Panasonic har fremstillet mere end 200 millioner kompressorer og er verdens førende producent af kompressorer, som er hjertet i enhver varmepumpe.

Anvendelse

Til eftermontering

Du kan udskift dyre gas- eller oliefyr med en højeffektiv 16 kW T-CAP eller styr bivalente anlæg (varmepumpe og eksisterende gas- eller oliefyr) med Panasonic’s kontrolsystem Heat Pump Manager. For mere information, besøg: www.panasonicproclub.com

Til kommercielle anvendelser

Vores brede sortiment spænder nu fra 9 kW til 45 kW med kontrolsystemet Heat Pump Manager. Med Heat Pump Manager har du mulighed for at tilslutte og styre op til tre varmepumper i kaskade.

Hvorfor vælge Luft-til-vand-varmepumper?

N

Autoriseret Panasonic forhandler & installatør

N
Microgeneration Certification Scheme (MCS) Certified
N
Overholder nye globale energi- & miljøstandarder
N
5 års kompressor garanti

Tænd og sluk for varme og brugs vand på Panasonic T-CAP

Udlæs temperaturer fra Panasonic T-CAP

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Vi forhandler følgende producenter

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]