Gram Energi

Find den helt rigtige fagmand i dit nærområde

Kontakt oplysninger

Kompetencer

Gram Energi

Gram Energi er specialister i varmepumper og aircondition, og tilbyder kvalitetsprodukter og professionel installation på hele Sjælland. De fokuserer på energieffektive løsninger, der kan reducere varmeregningen med op til 70%. Med et bredt udvalg af Panasonic og Mitsubishi varmepumper, tilbyder de både luft til luft og luft til vand løsninger. Deres service inkluderer energiberegninger, rådgivning, installation og årlige serviceeftersyn. Gram Energi er kendt for deres høje kundetilfredshed, hvilket afspejles i deres 5-stjernede anmeldelser på Google.

For mere information, besøg Gram Energi.

Vi har formidlet mere end 500.000 opgaver

Skal vi også videreformidle dit projekt?

Andre lignende håndværkere

Filtenborg El er en professionel el-installatørvirksomhed med over 40 års erfaring, der tilbyder en bred vifte af el-tjenester til både private og erhverv. Virksomheden er specialiseret i el-installationer, netværksinstallationer, varmepumper,...

Eiland Electric er en erfaren elinstallatørvirksomhed med over 50 års erfaring, baseret i Holbæk. De tilbyder omfattende el-tjenester til både private og erhverv, inklusive installation og vedligeholdelse af varmepumper, solceller...

Nordens El & VVS er en autoriseret elektriker- og VVS-virksomhed baseret i Helsingør, der tilbyder omfattende elektriker- og VVS-tjenester i Nordsjælland og Storkøbenhavn. De specialiserer sig i el-installationer, el-renovering, ladestandere...

Betingelser for indsendelse af opgave på domæne.dk

Vi behandler de indsendte opgaver med stor seriøsitet. Derfor skal du have et reelt ønske og behov for at få opgaven udført. Har du allerede indhentet 3 eller flere tilbud, kan vi i nogle tilfælde og med hensyn til vores tilknyttede håndværkere reducere antallet af tilbud.

domæne.dk kan i særtilfælde ikke garantere, at det er muligt at finde tre håndværkere, der har mulighed for at påtage sig din byggeopgave. Men vi lover at gøre vores bedste.

Fra tid til anden bruger vi de indsendte opgaver til at markedsføre portalen. Det betyder, at dele af opgavebeskrivelsen kan blive synlig på siden, eller på andre hjemmesider tilhørende domæne.dk. Vi kunne dog aldrig finde på at offentliggøre nogle personlige oplysninger.

domæne.dk kan ikke stå til ansvar i stridsager mellem bruger og håndværker. Hvis bruger er utilfreds med den udførte opgave, er det alene håndværkeren, der kan drages til ansvar.