Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Om os

Du er i trygge hænder hos Luft-og-vand-varmepumper

Hvis du vil have et bedre indeklima og en større besparelse på din varmeregning, kan du med fordel kontakte Luft-og-vand-varmepumper. Vi har mere end 11 års erfaring med installation af varmepumpeanlæg, og vi sælger og monterer kun varmepumper af højeste kvalitet.

Rigtig løsning - både miljømæssigt og økonomisk

Med en varmepumpe fra Luft-og-vand-varmepumper sikrer du dig selv og dine nærmeste en både miljørigtig og økonomisk venlig løsning. Vi sælger kun varmepumpeanlæg fra de bedste producenter på markedet. Det gør vi, fordi vi vil give dig en stor besparelse på din varmeregning og dit hjem et sundt indeklima.

\

11 års erfaring og KMO-godkendt

Vi har stor erfaring med installation af varmepumper og igennem de seneste 11 år, har vi monteret mere end 2000 luft til luft varmepumper og mere end 200 luft til vand varmepumper. Samtidig har vi en KMO-godkendelse, der bevidner, at vi er professionelle og gør vores arbejde ordentligt.
w

Vi favner bredt - lad os tage en uforpligtende snak

Uanset om du er privatkunde eller erhvervsdrivende, vil vi gerne hjælpe dig med at skabe forandringer. Både i form af ny og frisk energi samt en billigere varmeregning. Vi henvender os til alle på Sjælland, og vi tager os af alle installationer – store som små.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]