Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Service og garanti på din varmepumpe

Hvis du har købt en varmepumpe hos Luft-og-vand-varmepumper, tilbyder vi både service og garanti på den. Det er fordelagtigt af flere årsager. Med et servicetjek sørger du for, at du får mest glæde af varmepumpen samtidig med, at du får den største besparelse på din varmeregning. Får du dit årlige serviceeftersyn, så tilbyder vi også garanti på din varmepumpe i en årrække. Læs mere om det herunder.

Få en serviceaftale hos Luft-og-vand-varmepumper

Vi tilbyder et årligt serviceeftersyn af din varmepumpe. Hvis din pumpe kører med mere end et kilo kølemiddel, så er et årligt eftersyn lovpligtigt. Samtidig giver vi dig også fem års garanti på varmepumpen samt ti års garanti på beholderen. Derfor er der alle gode grunde til at få lavet en serviceaftale hos os.

Skulle din varmepumpe køre med mindre end et kilo kølemiddel, er eftersynet ikke lovpligtigt og er måske ikke en nødvendighed hvert år. Alligevel bør du få lavet en aftale, så du kan få den mest optimale effekt af din varmepumpe. Det giver den største besparelse på din varmeregning.

Garanti på din varmepumpe

Overholder du lovgivningen for serviceeftersyn, er du også dækket af garanti, hvis du har købt din varmepumpe hos Luft-og-vand-varmepumper. Vores regler for garanti er som følger:

  • Fem års garanti på varmepumpen
  • Ti års garanti på beholderen

Derfor anbefaler vi også, at du, uagtet om din varmepumpe kører med et kilo kølemiddel eller mindre, får et årligt serviceeftersyn. Så vil du være omfattet af garantien, og skulle der ske noget med varmepumpen, kan du få den erstattet.

Vi har garanti på varmepumper fra Mitsubishi, Daikin og Panasonic.

Skulle du have spørgsmål til garanti, serviceeftersyn eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefonen. Vi er behjælpelige med alle typer af spørgsmål.

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]