Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Luft-til-vand Panasonic Varmepumpe

Panasonic har nogle af de mest effektive og besparende luft-til-vand varmepumper på markedet. Der er derfor mange fordele ved at vælge en model fra Panasonic, når du ønsker en luft-til-vand varmepumpe. Som autoriseret Panasonic-installatør er vi hos Luft-og-vand-varmepumper selvfølgelig med hele vejen, og vi tilbyder mange års garanti på kompressoren.

Et fordelagtigt alternativ til oliefyr eller gasopvarmning

En luft-til-vand varmepumpe fungerer som erstatning for et oliefyr eller gasopvarmning. Fordelen ved en luft-til-vand varmepumpe fra Panasonic er, at det er langt billigere at varme dit hjem op end ved de to førnævnte metoder. Det betyder, at du hvert år vil kunne se en stor besparelse på din regning. Derfor vil den investering, du laver, tjene sig selv ind igen, ligesom værdien på din bolig vil stige.

Spar flere tusinde kroner årligt

Du bliver først for alvorlig glad for din luft-til-vand varmepumpe fra Panasonic, når din elregning tikker ind ad døren. Her vil du se, at din varmepumpe har sparet dig for mange tusinde kroner årligt. Disse penge kan du bruge på noget andet, og din luft-til-vand varmepumpe vil med tiden tjene sig selv ind igen. Derfor er det også en klog investering at vælge en varmepumpe fra Panasonic, da de er blandt de mest besparende.

Få det perfekte indeklima i hele hjemmet

Med en luft-til-vand varmepumpe fra Panasonic er du sikker på, at du har et behageligt og tempereret indeklima i hele din bolig. Derfor er det et rart sted at være. Dertil bidrager din varmepumpe til bæredygtig energi, og det vil Energistyrelsen gerne støtte i form af et tilskud til din varmepumpe. Panasonics modeller er mærket med A+++, hvilket gør dem til de mest effektive og miljøvenlige på markedet. Det er samtidig også dem, der giver det største tilskud.

Se vores Panasonic Produkt Oversigt

Hvofor en luft-til-vand varmepumpe?

N

Erstatter gasopvarming eller oliefyr

N

Spar mange tusinder kroner om året

N

Opnå ideel temperatur og indeklima året rundt

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Vi forhandler følgende producenter

Installatør i Helsingør

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]