Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Forlæng levetiden på din luft-til-luft varmepumpe

En luft-til-luft varmepumpe kan vise sig at være en rigtig god investering for dig. Men hvis du glemmer at vedligeholde pumpen, vil den forældes hurtigere, og du vil ikke få fuld valuta for pengene. Derfor giver vi dig her gode råd til, hvordan du vedligeholder din luft-til-luft varmepumpe, så din regning bliver så billig som mulig.

Rengøring af varmepumpen

Hvis du vil spare penge, skal du sikre dig, at din varmepumpe ikke bruger unødig strøm. Det gør du ved at rengøre pumpen med jævne mellemrum. Du skal rense filtrene. For nogle er det nok hver 14. dag, andre skal gøre det en gang om ugen. Hold øje med hår og lignende og find ud af, hvor tit du skal rengøre filtrene. Du kan vaske dem i opvaskemaskinen eller under en bruser.

Få en montør til at tjekke efter regelmæssigt

Der er visse ting ved en luft-til-luft varmepumpe, du ikke selv kan tjekke. Derfor skal du have en montør til at lave et servicetjek i ny og næ. Varmepumpen kan miste 30% af sin effektivitet efter et par år, så det er væsentligt, at du får den undersøgt. Hos Luft-og-vand-varmepumper kan vi undersøge gassen i kølepladen samt både nedkølings- og opvarmningsfunktioner. Det er forskelligt, hvor ofte pumpen skal tjekkes alt efter model. Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl.

Vær opmærksom på unormalheder

Skulle din luft-til-luft varmepumpe pludselig miste sin effektivitet eller opføre sig underligt, kan det være tegn på, at noget er galt. F.eks. kan det skyldes lækage af gas. Oplever du dette, skal du kontakte din installatør for stadig at få fuld gavn af varmepumpens funktion.

Glem ikke udedelen

Din varmepumpe har både en ude- og en indedel. Det er vigtigt, at du ikke glemmer udedelen. Særligt vigtigt er det, at vand, som strømmer ud via udedelen, kan komme væk. Om vinteren kan det fryse til is, og det skader pumpens funktion. Vær derfor ekstra opmærksom i vinterhalvåret.

Forhåbentligt er du nu lidt klogere på, hvordan du forlænger din luft-til-luft varmepumpes levetid. Er du i tvivl om noget, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os hos Luft-og-vand-varmepumper.

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]