Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Klimaanlæg og aircondition – varmepumpe med klimakøl

De fleste kender varmepumper som en opvarmningskilde, der kan holde en bolig lun og behagelig. Men en varmepumpe af god kvalitet kan mere end det. Den kan også sørge for at skabe et godt indeklima i form af klimakøl, som er med til at give det perfekte indeklima. Læs mere om, hvorfor du skal have en varmepumpe, der også kan køle, lige her.

Slå to fluer med et smæk

Når du vælger at investere i en luft-til-luft varmepumpe, er du interesseret i at lave en god investering. Her kan det være en fordel at slå to fluer med et smæk og både sikre sig en løsning, der kan opvarme og nedkøle din bolig. Om vinteren er du glad for varmepumpens opvarmningsmuligheder, men når det bliver sommer, vil denne funktion være mindre væsentligt. Her kan varmepumpen komme til sin ret, hvis den også kan nedkøle dit hjem.

Aircondition skaber det perfekte indeklima

Et godt indeklima er alfa og omega, uanset om du er virksomhedsejer eller blot ønsker forandringer privat. Din komfort, dit humør og din produktivitet vil forøges, og det er med til at skabe en bedre hverdag for både dig og dine medmennesker.

Klimakøl er behageligt – også for din regning

Luft-til-luft varmepumpen bliver mere og mere populær. Det skyldes blandt andet, at folk ser en stor besparelse på deres elregning. Derfor er varmepumpen også en god investering i længden. Her kan du kombinere godt velvære i form af et behageligt og nedkølet rum, når der er brug for det, med en billigere regning. Hvis du passer på din luft-til-luft varmepumpe, vil investeringen tjene sig selv ind igen, ligesom du øger værdien i din bolig samt skaber et sundere indeklima.

Find den løsning, der passer dig bedst

Varmepumper findes i mange størrelser og prisklasser. Hos Luft-til-vand-varmepumper kan vi finde en løsning, der passer dig både med hensyn til pris og behov. Derfor kan du få en skræddersyet løsning, hvor vi sikrer dig en varmepumpe, der skaber et lunt hjem om vinteren, men samtidig afkøler hjemmet på en behagelig måde i sommerperioden.

Skulle du have spørgsmål til luft-til-luft varmepumpens funktion som aircondition og klimakøl, så er du velkommen til at kontakte os.

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]