Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Fordele ved Panasonic Varmepumper

Hvorfor skal jeg vælge en Panasonic Varmepumpe?

Hos Luft-til-vand-varmepumper forhandler vi topmodellerne fra Panasonic. Det betyder også, at vi er autoriseret installatør, som lever op til de krav, der måtte være. Vi er blandt de dygtigste på markedet, og derfor medfølger der naturligvis også en lang garanti på kompressoren. Ligeledes overholder vi alle miljøkrav og går ikke, før din varmepumpe er installeret til perfektion.

Lav en stor besparelse årligt

En varmepumpe koster naturligvis penge, men du skal se varmepumpen som en investering i dit hjem. Med en varmepumpe fra Panasonic kan du årligt få en besparelse på 30-50 % af din regning. Derfor vil varmepumpen hurtigt tjene sig selv ind igen. Dertil vil din bolig også stige i værdi, hvis du skulle få lyst til at sælge den, inden varmepumpen har tjent sig selv hjem.

En varmepumpe tilpasset det nordiske klima

Panasonics modeller passer perfekt til det nordiske klima, vi har i Danmark. Det betyder, at de er designet til at kunne bruge det danske vejr til at producere strøm og varme bedst muligt. Det ses blandt andet ved, at varmepumpen er produktiv helt ned til -35 grader. Resultatet bliver et dejligt opvarmet hjem, hvor kulde og varme er perfekt afbalanceret.

Brug din Panasonic varmepumpe med god samvittighed

En Panasonic varmepumpe er ikke kun en gevinst for dig økonomisk. Det er også en gevinst for miljøet. Med mærket ‘AAA+’ er Panasonics varmepumper blandt de mest miljøvenlige på markedet. Ikke nok med at du bidrager til en grønnere verden og mere miljørigtig energi, du kan også hente et pænt tilskud fra Energistyrelsen, fordi du vælger at anvende bæredygtig energi.

En holdbar løsning

En varmepumpe er produktiv i mange år frem. Og Panasonics varmepumper har vundet flere store tests, hvilket gør dem til absolutte topmodeller på markedet. Ved at købe en Panasonic-model vil du derfor være godt garderet i fremtiden. Både hvad angår besparelser, holdbarhed og grøn energi.

Se vores Panasonic Produkt Oversigt

Hvofor vælge Panasonic?

N

Spar mange tusinder kroner om året

N

Lang levetid & vinder af mange markeds tests

N

Tilpasset det Nordiske klima

N

A+++ Miljømærket

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Vi forhandler følgende producenter

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]