Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Spar op til 60% på din varme

Få et bedre indklima

Tjent hjem på 1-6 år.

Skån miljøet

Mitsubishi varmepumpe

Mitsubishi er kendt for at lave nogle af markedets mest støjsvage varmepumper. Mitsubishi har et udvalg af varmepumper som er udviklet til det kolde nordiske miljø, og kan levere en stabil og hurtig opvarmning ved temperaturer ned til minus 25 grader.

Opnå energitilskud til varmepumpe

Varmepumper i høj energiklasse og høj kvalitet

Vi har et stort udvalgt af de mest eftertragtede Mitsubishi varmepumper. Med en Mitsubishi varmepumpe får du et moderne design i høj energiklasse, høj kvalitet med en lang levetid og overlegen driftsøkonomisk, som sænker dine energiomkostninger i mange år fremover.

Din Mitsubishi Varmepumpe forhandler

En varmepumpe skal fungere optimalt og tilpasses en bred vifte af forskellige bygninger, indretninger og indeklima.  Det kan være svært at gennemskue præcis hvilken type der kan være bedst for dig og dit hjem eller kontor.  Vi tilbyder derfor ekspert rådgivning omkring valg, opsætning og installation af Mitsubishi varmepumper – lad os finde den rigtige løsning til dig.

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Hvilken Mitsubishi varmepumpe skal jeg vælge?

Med mindre du selv er autoriseret, bør du som udgangspunkt aldrig gå ud og købe en varmepumpe uden først, at have rådført dig med en fagmand.

Valget af varmepumpe kommer an på størrelsen af din bolig, isolering, placering, dine behov mv. Derfor vil en gennemgang af din bolig af en autoriseret fagmand kunne vejlede dig for den mest optimale og energibesparende løsning.

10 års garanti – hos Luft-og-vand-varmepumper

Luft-og-vand-varmepumper er autoriseret af Kinnan, hvilket betyder at du ved køb af en Mitsubishi varmepumpe hos Luft-og-vand-varmepumper, er dækket af DanmarksPumpe-programmet. Du får derved tryghed i dit køb med 10 års kompressor garanti på din varmeløsning.

Installatør i Helsingør

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Varmepumper til ethvert formål:

Mitsubishi ecodan SILENT – minimalistisk, effektiv og lydsvag

Mitsubishi ecodan SILENT er den hidtil mest minimalistiske Mitsubishi varmepumpe – luft til vand, som næsten er fuldkommen lydløs. Det eneste du hører er vingesuset. Udedelen af luft til vand varmepumpen er den mest kompakte og minimalistiske som Mitsubishi hidtil har udviklet. Indedelen af varmepumpen er på størrelse med et køleskab som rummer en ny teknologi samt en 200 liters varmtvandsbeholder.

 

Fordele ved mitsubishi ecodan SILENT:

Hvis du har oliefyr fra 1977 eller tidligere – ikke kondens

Pris inkl moms:
kr. 59.000,-

Energitilskud:
kr. 8.332,-

Håndværkerfradrag: 40% af 24.000 (min 2 pers.):
kr. 9.600,-

Montering:
kr. 20.000,-


I alt
61.068,-

monteringsprisen ligger på 20.000 – 40.000
afhængig af din boligs beskaffenhed.

N

Minimalistisk og lydsvag

N

Er udstyret med loop-tank teknologi for optimeret vand og varmeteknik

N

Giver store økonomiske besparelser

N

Er skånsom mod miljøet og ødelægger ikke ozonlaget

N

Sikrer stabil og hurtig opvarmning med Zubadan Hyber heating – en avanceret varmeteknologi

N

Har intelligent varmetilpasning – anlægget nedsætter egenproduktion ved høj udetemperatur

N

Har trådløs fjernstyring – kan styres via WIFIHar trådløs fjernstyring – kan styres via WIFIHar trådløs fjernstyring – kan styres via WIFI

N

Kan fås med og uden varmtvandsbeholder

Mitsubishi ecodan SILENT luft til vand varmepumper

Zubadan hyber heating – avanceret varmeteknologi

Mitsubishi ecodan SILENT har to modeller med en avanceret teknologi som garanterer en kraftfuld varmeeffekt kaldet ZUBADAN HYPER HEATING. Hyper varmeteknik betyder at varmepumpen leverer en stabil og vedvarende opvarmning af både vand og varme ved udetemperaturer ned til minus 15 grader – Desuden med en garanteret varmedrift ned til minus 35 grader. Ved ekstrem kulde sikrer en indbygget el-patron, at varme og varmt vand opretholdes, så du aldrig kommer til at fryse.

 

Indbygget varmtvandsbeholder – varmer med vand

Patenteret loop tank teknologi

Mitsubishi ecodan SILENT laver varmt vand i stedet for varm luft. Det varme vand går direkte i dit varmesystem med gulvvarme, radiatorer og varmt brugsvand. En unik, patenteret loop-tank- teknologi, sørger for at cirkulere vandet, så der kun bruges et minimum af energi på at opretholde temperaturen på brugsvandet. – Fordelen ved denne teknologi udover de store økonomiske besparelser er at vandet opvarmes mens det bruges, i modsætning til tidligere modeller som tømmer varmtvandsbeholderen inden de producerer nyt varmt vand.

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Mitsubishi ecodan SILENT

Energimærke A++
Giver 4,5 kW varmt vand pr 1 kr. kWh
R32 køleanlæg

Se familien Esbensens besparelse vedmontering af varmepumpe

  

Chart by Visualizer
 

Familien Esbensens besparelser

Anskaffelsespris inkl. installation efter fradrag af div. tilskud kr. 65.000,-
Sparet olie: 24.200,-
Strøm til drift: 8.200,-
Årlig besparelse kr. 16.000,-
Dermed er anlægget betalt på fire år!

Mitsubishi varmepumpe, HYDROBOX luft til vand – kan tilkobles eksisterende varmvandsbeholder

Har du allerede en varmvandsbeholder, kan du spare penge ved at koble en mitsubishi hydrobox til din eksisterende varmtvandsbeholder. HYDROBOX’en kobles på udedelen. Den er kun 80 cm høj, men rummer ekspansionsbeholder, pumpe, filtre, flows¬wich og styringsenhederne, som sikrer optimal drift og lavest mulige opvarmningsomkostninger. Der findes flere varianter og modeller af dydroboxen som er separate eller sammenbygget. Vi hjælper dig til at finde den helt rigtige hydrobox som passer til din bolig og nuværende system.

Mitsubishi varmepumpe i bryggers

Støjsvag Hero varmepumpe udviklet til det nordiske klima

Mitsubishi Hero Varmepumpen er en yderst effektiv model, som er specielt udviklet til det nordiske klima som ved -15 °C stadig yder 3,2 kW, og kan levere gulvvarme helt til minus 31 °C. Hero serien er ekstrem støjsvag, og er et af vores mest solgte anlæg. Varmepumpen er både støjsvag på inde- og udedelen, hvor lydniveauet for udedelen kan reduceres helt ned til 3 dB med en unik night mode-funktion, hvilket næsten gør anlægget lydløst.

Mitsubishi Hero renser din luft for vira, allergier og bakterier

Med sit unikke Plasma Quad filter kan Mitsubishi Hero varmepumpen rense luften i din bolig. Plasma Quad-filteret fjerner de uønskede partikler i luften som støv, mug og pollen, så du får et sundt og ventileret indeklima.

Helårshus med ikke kondenserende oliefyr suppleres med…

Pris inkl moms:
kr. 12.995,-

Energitilskud:
kr. 3.753,-

Håndværkerfradrag: 40% af 24.000 (min 2 pers.):
kr. 9.600,-

Montering:
kr. 20.000,-


I alt
19.642,-

monteringsprisen ligger på 20.000 – 40.000
afhængig af din boligs beskaffenhed.

Mitsubishi Hero varmepumpe

Mitsubishi MSZ-LN25 HERO luft til luft varmepumpe

SCOP: 5,2
Energiklasse A+++
lydsvag – ned til 3 db ved night mode
Miljøvenligt og energieffektivt R32 kølemiddel
Hyper heating teknik
Plasma Quad filter

I See-Scanner – Hero justerer varme eller køling alt efter, hvor du befinder dig i boligen

Hero-systemet scanner og memorer, hvor du befinder dig i rummet, og hvilke områder der bliver mest benyttet. Så både når du benytter varmepumpen til køling eller varme, så vil luftstrømmen blive justeret og sprede varme eller køl til de områder, som har størst behov. Samtidig har Hero dobbelt luftudkast, så luftstrømmen kan sendes i to vertikale retninger for bedre varmespredning.

Glemmer du at slukke anlægget på de varme dage, har Hero en funktion, hvor det slukker af sig selv.

Hero farver : Mitsubishi Hero er lavet i et stilrent og minimalistisk design, og fås i 4 farver: Sort, rubinrød, elfenbenshvid og perlehvid.

Funktioner:

N

Indbygget wifi

N

I see-sensor

N

Dobbelt luftudkast

N

Hyper heating

N

Grundvarme

N

Ugeur

N

Plasma Quad Filter Ventilationr

Specifikationer

Køl: 50-55 m2 med 2,5 kW. I-save funktion (10 graders funktion)
Indendørsdel: Lydniveau lav/høj: 19/45 dBA. Max. varmekapacitet: 6,3 kW.
Dimensioner: B/H/D: 890x307x233 mm

Udendørsdel: Lydniveau: varme 49 dBA. Køl:46 dBA. Kompressortype: dobbelt rotations.
kompressor Kølemiddels type/mængde: R032A – 1.00 gram.
Dimensioner: B/H/D: 800x550x285 mm. Vægt: 35Kg. Drift temp. -25

Mitsubishi varmepumpe – En tryg investering

Hvor andre virksomheder outsourcer deres produktion, så producerer Mitsubishi deres varmepumper på egne fabrikker. Alt forskning og produktudvikling foregår hos Mitsubishi Electric i egne laboratorier med omhyggelig kvalitetskontrol hvilket sikrer dig en høj kvalitet og garanti for stabilitet.

Mitsubishi er repræsenteret med egne distributører i Danmark . Alt salg sker derfor via Mitsubishi forhandlere og installatører. Installation af mitsubishi varmepumper må kun udføres af certicerede installatører.

Få finansiering til din varmepumpe

Køb af varmepumpe kan være en økonomisk stor udgift for mange. Derfor tilbyder Luft-og-vand-varmepumper hjælp til en enkel og attraktiv finansiering af din varmepumpe med SPAREXPRES.

Vi tilbyder 2 typer lån

1 års rentelån

Vælger du at finansiere dit køb med et 1 års rentefrit lån, betyder det:

  • Du betaler en fast månedlig ydelse
  • Et oprettelsesgebyr på 5 % af lånebeløbet på min. 600 kr.
  • Et månedsgebyr på 25 kr.
  • Det er hurtigt, nemt og overskueligt
  • Et rentefrit lån kan altid indfries uden ekstraomkostninger

Standardomkostningsinformation 1 års rentefri
Kreditbeløb 20.000 kr.
Løbetid 12 mdr.
Ydelse 1.775 kr.
Særlige vilkår Kun over 12 mdr.
Samlede kreditomkostninger 1.300 kr.
Samlede tilbagebetalt 21.300
Månedsgebyr 25 k
Årlig debitorrente 0,00 %
ÅOP 12,4 %

 

Lånebeløb Rentefrit lån 12 mdr
5.000 kr. 492 kr.
10.000 kr. 909 kr.
15.000 kr. 1.338 kr.
20.000 kr. 1.775 kr.

 

Ovenstående ydelser er vejledende, idet de forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Måneds- og oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS.

2-7 års Bolig og energilån – med mulighed for lav månedlig ydelse
Standardomkostningsinformation Bolig- og energilån
Kreditbeløb 80.000 kr.
Løbetid 96 mdr.
Ydelse 1.175 kr.
Særlige vilkår
Samlede kreditomkostninger 32.790 kr.
Samlede beløb, der betales til SPARXPRES 112.790
Månedsgebyr 15 kr.
Årlig variabel debitorrente 7,96 %
ÅOP 9,50 %

Der forudsættes betaling via BS

Uforpligtende Rådgivning – Installatør & leverandør af Mitsubishi

Ønsker du rådgivning omkring varmepumper og brugsvandsvarmepumper så kontakt os i dag. Vi er professionelle varmepumpe installatører og leverandør med ekspertise i rådgivning og installering af varmepumper – Vi hjælper dig gerne med at finde den bedst økonomiske og energibesparende varmeløsning til din bolig.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]