Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Luft-til-luft Panasonic Varmepumpe

Med en luft-til-luft varmepumpe fra Panasonic er du sikker på, at du får det bedste indeklima og den største besparelse på din elregning. Samtidig støtter du bæredygtig energi, der er med til at give et bedre miljø for samfundet. Panasonic har nogle af de bedste luft-til-luft varmepumper på markedet. Du kan læse mere om dem herunder.

Velegnet til mindre arealer

Har du en lejlighed, et sommerhus eller blot et rum, der trænger til et forbedret klima, så er en luft-til-luft varmepumpe den rigtige løsning for dig. Den er ideel til at give det perfekte klima og bruges samtidig som aircondition om sommeren. En luft-til-luft varmepumpe er en billigere løsning end en luft-til-vand varmepumpe, men giver stadig en stor besparelse på din elregning.

Spar 30-50% på din elregning årligt

Panasonic har løsningen til dig, hvis du ønsker at få flere penge mellem hænderne. En luft-til-luft varmepumpe giver dig en besparelse på 30-50% årligt. Pengene du sparer på din varmeregning løber hurtigt op, og de kan jo bruges til så mange andre sjove ting. Det betyder også, at en luft-til-luft varmepumpe fra Panasonic i længden vil vise sig som en god investering. Flytter du, inden dine besparelser har tjent pumpen hjem, vil din bolig også have forøget sin værdi i form af installationen.

Panasonics modeller er A+++ mærket

Det er ikke kun økonomisk, at du får et større frirum. Med en luft-til-luft varmepumpe fra Panasonic har du også samvittigheden i orden. Deres modeller er nemlig mærket med A+++, som er symbolet for de mest miljøvenlige og bedst besparende modeller. Derfor er du også med til at vise vejen for en grønnere verden ved at investere i en luft-til-luft varmepumpe fra Panasonic. Og den investering vil Energistyrelsen gerne give et tilskud til.

Hvofor vælge en luft-til-luft varmepumpe?

N

Velegnet til sommerhuse, mindre boliger, kælder eller garage

N

Spar 30-50% på din varmeregning

N

Benyttes også som aircondition om sommeren

N

Miljøvenlig A+++ mærket

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Vi forhandler følgende producenter

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]