Spar op til 60% på din varme

Få det fulde ud af din privatøkonomi, skift til en varmepumpe!

Få et bedre indklima

En varmepumpe giver dig et bedre indeklima i dit hjem.

Tjent hjem på 1-6 år.

En varmepumpe holder typisk i 20 år og vil have tjent sig selv hjem igen efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Når du skifter til en varmepumpe vælger du samtidig et miljøvenligt alternativ til opvarmning af dit hjem.

Luft til vand varmepumpe- Alle de største mærker

Panasonic, Daikin & Mitsubishi

Vil du gerne spare penge på din varmeregning, så skal du overveje en luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe er et godt økonomisk, energibesparende og grønt alternativ til de fleste varmeløsninger.

I boliger hvor, der anvendes enten elvarme, oliefyr eller naturgas er det muligt at hente store besparelser hjem ved at skifte til en luft til vand varmepumpe. En varmepumpe kan i modsætning de fleste andre opvarmnings installationer klare sig selv, det er kun varmepumper med over en liters kølevæske, som skal have et årligt eftersyn af en fagmand.

Går du og overvejer om du skal vælge i mellem en luft til vand varmepumpe eller et jordvarmeanlæg. En luft til vand varmepumpe stiller færre krav til dit hus og have end et jordvarmeanlæg, som stiller væsentligt stiller større krav til din haves dimensioner.

Sammenlignet med de fleste andre opvarmnings muligheder er en luft til vand varmepumpe den bedste investering. En luft til vand varmepumpe kan desuden også bruges til at varme vand op, så du har varmt vand i dine vandhaner.

 

 

Sådan virker en luft til vand varmepumpe

For at din varmepumpe skal virke, skal blot have tilsluttet strøm.

Sammenlignet med et hus, som er opvarmet med et olie- eller gasfyr så bruger en varmepumpe meget lidt energi og er derfor en økonomisk attraktiv løsning.

En luft til vand varmepumpe optager varmeenergi udefra og afsætter den igen i din varmtvandsbeholder. Det opvarmede vand kan du herefter bruge i dine radiatorer eller som brugsvand.

Ecodan luft til vand varmepumpe på i bryggers
Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Her finder du de mest energieffektive luft til vand varmepumper

Installatør i Helsingør

Med en luft til vand varmepumpe kan du spare op 60%

 

En luft til vand varmepumpe har en høj virkningsgrad, hvilket vil sige at den er effektiv til at omsætte den energi den bruger til varme. For hver kWh time den bruger omsætter den til hvad der svarer til 4 kWh ren varme. Det betyder at du kan spare helt op imod 60% på din varmeregning hvis du skifter fra elvarme, olie- eller naturgasfyr.

Har du f.eks. tt parcelhus på 130 kvardratmeter skal du typisk bruge 2400 liter olie om året for at holde huset opvarmet. I følge Dansk Energistyrelse kan du spare helt op til 18.000 kr. om året ved et skifte til en varmepumpe.

 

Følg familien Espersen eksempel af montering af varmepumpe med efterfølgende besparelse

 

  

Chart by Visualizer
 

Se den fulde reference her

  Gratis uforpligtende tilbud

  form-phone.png

  Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde.

  form-seperator

  form-eye.png

  Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig!

  form-seperator

  form-file.png

  Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

  Vi forhandler følgende producenter

   Gratis uforpligtende tilbud

   form-phone.png

   Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde.

   form-seperator

   form-eye.png

   Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig!

   form-seperator

   form-file.png

   Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

   Hvorfor skal jeg vælge en varmepumpe?

   Hvis du bruger et olie-, pille- eller gasfyr eller måske elvarme, så kan du spare både energi og penge ved at skifte til en varmepumpe.

   Hvis du skifter fra en af ovenstående opvarmningsmetoder kan du spare helt op imod 60% på din varmeregning.

   Læs også Fra oliefyr til varmepumpe – årlig besparelse på 16.000 kr.

   Før du installerer din varmepumpe er det vigtig at dit hus er velisoleret, det gælder dog uanset hvilken opvarmningsmetode du bruger. Med et velisoleret hus kan du får du udnyttet varmen fra din varmepumpe optimalt. Her er det særlig vigtigt at det er dit loft som er velisoleret, da det er den vej det meste af varmen i dit hus forsvinder.

   N

   Betydelig økonomisk besparelse

   Spar op til halvdelen af din nuværende varmeregning.

   N

   Driftsikker

   En luft til vand varmepumpe er en yderst stabil varmekilde som du kan regne med.

    

   N

   Lugtfri

   Når du vælger en luft til vand varmepumpe frem for et oliefyr får du ovenikøbet en lugtfri varmeløsning uden luftgener.

   N

   Du mindsker dit CO2–udslip.

   Du udleder op til 40% mindre CO2 med en luft til vand varmepumpe sammenlignet med en olie eller gas løsning. Det er både til gavn for miljøet og gør mindre afhængig af svingende olie og gas priser.

   N

   Du forøger husets værdi

   Med et energioptimeret hus opnår dit hus en bedre energimærkning, hvilket betyder at dit også vil stige i værdi.

   N

   Det er nemt

   En luft til vand varmepumpe er ganske let at styre og kontrollere.

   N

   Mindre vedligeholdelse

   En varmepumpe kræver ingen vedligeholdelse i dagligdagen. En varmepumpe skal kun have et årligt eftersyn som udgangspunkt.

   N

   Ingen opfyldning af brændsel

   En luft til vand varmepumpe er et lukket selvkørende system du ikke behøver at fylde op fra gang til gang. Det eneste du skal sørge for er at strømmen er slået og at ventilationen kan trække luft ind uhindret.

   N

   Mulighed for at etablere fjernstyring

   Til nogle modeller kan du installere fjernstyring, så du på den måde altid kan sørge for at komme frem til et varmt sommerhus.

   N

   Kan kobles på gulvvarme og radiatorer

   Du kan koble din luft til varme varmepumpe til sådan at du også kan udnytte den i forhold til din gulvvarme og radiatorer

   Derfor skal du vælge en luft til vand varmepumpe

   Hvis du ikke er sikker på om du skal vælge enten en luft til luft- eller en luft til vand varmepumpe, så skal du huske at tage størrelsen af det areal du ønsker opvarmet med i dine overvejelser. En luft til vand varmepumpe er bedre egnet til større huse, hvor du typisk skal have transporteret varmen rundt i flere lokaler. En luft til luft varmepumpe er bedre er egnet til fritids- og sommerhuse. Fordelen ved Luft til vand varmepumpen er, at du samtidig kan opvarme dit brugsvand samtidig med at du også opvarmer din bolig, herved får du en langt bedre og mere attraktiv løsning for helårshuse.

   Der findes mange forskellige luft til vand varmepumper. Hos os kan du finde de mest energieffektive luft til vand varmepumper fra Mitsubichi, Panasonic og Daikin. Hvis du har brug for råd omkring dit valg af varmepumpe så skal du bare henvende dig, så finder vi den varmepumpe som passer bedst til din bolig.

   Altherma luft til vand varmepumpe på væg i vaskerum
   Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

   Støjer en luft til vand varmepumpe ?

   De luft til vand varmepumper der findes i dag er meget støjsvage, med et udendørs støjniveau på kun 43 db larmer de lige så meget som en opvaskemaskine. Den indendørs del er helt lydløs, derfor behøver du ikke bekymre dig om eventuelle støjgener, hvis du vælger en nyere varmepumpe.

   Placering af varmepumpe

   Din luft til vand varmepumpe skal helst placeres på væggen af dit hus med et vægbeslag så den ikke står på jorden. Hvis din varmepumpe er placeret på jorden kan der opstå problemer i forhold til rust, besværlig rengøring og vedligeholdelse.

   Installation af varmepumpe – uforpligtende professionel rådgivning

   Du må ikke selv sætte din varmepumpe op, det skal du have en montør til at gøre for dig. Med en professionel autoriseret installatør er du sikret den korrekte løsning. Vi rådgiver dig gerne om hvordan du får den bedste og mest effektive opvarmning af din bolig, der opfylder dine behov. Kontakt os for et uforpligtende tilbud om rådgivning.

    

   Hvor meget koster en luft til vand varmepumpe?

   Hvor meget en luft til vand varmepumpe koster afhænger af flere ting. Størrelsen og typen af dit hus spiller kraftigt ind, derudover er ydeevnen af varmepumpen, hvilken type varmepumpe der skal installeres samt hvor kompliceret installationen er, alle disse faktorer spiller ind på prisen.

   Har du f.eks. et stort hus, kræver det en varmepumpe med nok kapacitet til at varme hele huset op. Varmepumper med stor effekt koster  mere end dem med mindre effekt.

   Prisen for en varmepumpe inklusiv installation ligger på omkring 70.000 til 150.000 kr. For de fleste er det en væsentlig investering, så er den for de fleste tjent hjem igen henover 1- 6 år. Din varmepumpe kan du så tilgengæld regne med holder op til 20 år og hvis det er større hus du bor i vil du hurtigere kunne hente din investering hjem på din årlige besparelse.

   Læs mere om Jp Auto – varmepumpen blev tjent hjem på kun 1 år

   Lej din luft til vand varmepumpe

   For de fleste er en luft til vand varmepumpe en væsentlig investering.

   Vi kan derfor tilbyde at du kan leje din luft til varmepumpe hos os. Når du lejer din varmepumpe igennem os slipper du for at skulle lægge et stort beløb, som du dernæst skal tjene hjem efterfølgende. I stedet kan du betale et mindre beløb hver måned, som dækker installation og vedligeholde af din varmepumpe.

   Når din leje kontrakt med os udløber, så overtager du kvit og frit din varmepumpe uden yderligere omkostninger.

   Læs mere om leje af varmepumper her

   Få finansiering til din varmepumpe

   Køb af varmepumpe kan være en økonomisk stor udgift for mange. Derfor tilbyder Luft-og-vand-varmepumper hjælp til en enkel og attraktiv finansiering af din varmepumpe med SPAREXPRES.

   Vi kan tilbyde dig to slags lån

   1 års rentelån

   Du kan vælge at finansiere dit køb med et 1 års rentefrit lån:

   • Fast månedlig ydelse
   • Oprettelsesgebyr på 5 % af lånebeløbet på min. 600 kr.
   •  25 kr i månedligt gebyr.
   • Det rentefrit lån kan du altid indfries uden ekstraomkostninger

   Standardomkostningsinformation 1 års rentefri
   Kreditbeløb 20.000 kr.
   Løbetid 12 mdr.
   Ydelse 1.775 kr.
   Særlige vilkår Kun over 12 mdr.
   Samlede kreditomkostninger 1.300 kr.
   Samlede tilbagebetalt 21.300
   Månedsgebyr 25 k
   Årlig debitorrente 0,00 %
   ÅOP 12,4 %

    

   Lånebeløb Rentefrit lån 12 mdr
   5.000 kr. 492 kr.
   10.000 kr. 909 kr.
   15.000 kr. 1.338 kr.
   20.000 kr. 1.775 kr.

    

   Ovenstående ydelser er vejledende, idet de forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Måneds- og oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS.

   2-7 års Bolig og energilån – med mulighed for lav månedlig ydelse
   Standardomkostningsinformation Bolig- og energilån
   Kreditbeløb 80.000 kr.
   Løbetid 96 mdr.
   Ydelse 1.175 kr.
   Særlige vilkår
   Samlede kreditomkostninger 32.790 kr.
   Samlede beløb, der betales til SPARXPRES 112.790
   Månedsgebyr 15 kr.
   Årlig variabel debitorrente 7,96 %
   ÅOP 9,50 %

   Der forudsættes betaling via BS

   Energitilskud – tilskud til varmepumpe

   Du kan få økonomisk tilskud fra energistyrelsen, som giver skattefrit tilskud til energirenovering af din bolig. Tilskuddet kan du få hvis du skifter din nuværende varmekilde ud med en luft til vand varmepumpe. Det er muligt at modtage helt op til 10.000 kr i tilskud fra energipuljen.

   Læs mere om tilskud til varmepumper her

   Køb din luft til vand varmepumpe – Finansier med 1 års rentefrit lån

   For mange kan det være en større udskrivning at etablere en luft til vand varmeblæser. Derfor kan vi tilbyde 1 års rentefrit lån igennem Sparexpress- Hvis du vil vide mere så læs mere herunder

   Kontakt os uforpligtende for at høre nærmere om priser og valg af varmepumpe

   Din tryghed for kvalitetsarbejde

   Q-kontrol
   DanmarksPumpen
   KMO
   AAA
   Miljøvenligpakning
   [contact-form-7 404 "Ikke fundet"]