Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge ?

Overvejer du at udskifte dit nuværende varmesystem med en varmepumpe, så får du uden tvivl en miljøvenlig og energibesparende løsning, som vil give dig store økonomiske besparelser.

 

Sådan vælger du varmepumpe:

Alle boliger kan som udgangspunkt få stor nytte af en varmepumpeløsning.

Hvilken varmepumpe du bør vælge, kommer helt an på, hvordan dit hus er opvarmet i dag, og hvilke behov du har for bl.a. opvarmning af hus, vand og klimaanlæg.

Samtidig skal der tages højde for størrelsen af din bolig, hvor godt din bolig er isoleret, og de fysiske forhold omkring din bolig i forhold til valget af placering af varmepumpen.

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Luft til vand-varmepumpe – Til helårshuse med gulvvarme, radiatorer, gas- eller oliefyr.

En luft til vand-varmepumpe har brug for radiatorer og/eller varmerør, for at kunne fungere. Den er et ideelt valg, hvis du allerede har radiatorer eller gulvvarme i dit hus, og gerne vil udskifte dit oliefyr eller gasfyr med en varmepumpe.

Skifter du fra et oliefyr, naturgasfyr eller elradiator, kan du spare op mod 60% på din varmeregning. Samtidig opnår du miljømæssige besparelser, da dit CO2-udslip også vil falde markant – med op til ca. 40%.

Luft til vand-varmepumpen er et selvkørende system, som ikke behøver påfyldning af brændstof. Som en ekstra fordel skal nævntes, at en luft til vand-varmepumpe i god kvalitet har en levetid på minimum 20 år og meget lave vedligeholdelsesomkostninger.

Læs mere om luft til vand-varmepumper

Ecodan luft til vand-varmepumper

Vi forhandler følgende producenter

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Luft til luft-varmepumpe – til dig, der bruger elvarme eller brændeovn

– eller ønsker et besparende supplement til dit olie- eller gasfyr.

Bliver din bolig i dag opvarmet med ren elvarme eller brændeovn, så er luft til luft-vandpumpe en både miljøvenlig og en økonomisk besparende opvarmningskilde, som kan bruges som supplement eller som eneste opvarmningskilde til din bolig.

Luft til luft-varmepumpen er designet til at opvarme mindre boliger, og er derfor velegnet til elvarmehuse, sommerhuse og kolonihavehuse. Luft til luft kan både producere varme og aircondition, og giver dig en økonomisk besparelse på op til 40%. En fordel er samtidig, at luft til luft renser luften i din bolig, og skaber et bedre indeklima

Læs mere om luft til luft-varmepumper

Daikin luft til luft-varmepumper

Luft til luft varmepumpe som supplement til gas eller oliefyr – tilskudsvarme

Har dit hus oliefyr eller gasfyr, så kan du også vælge en luft til luft-varmepumpe som tilskudsvarme, hvis du ønsker et billigere alternativ end luft til vand-varmepumpe. Dvs. at du kan benytte luft til luftvarmepumpen i forår og efterår, og nøjes med kun at benytte dit olie eller gasfyr, når den kolde vinter sætter ind, og derved opnå en økonomisk besparelse i ydersæsonerne.

 

Få rådgivning af en autoriseret installatør, til hvilken varmepumpe du skal vælge

For at sikre dig, at du får den rigtige løsning, så garderer vi dig med en professionel fagmand og autoriseret installatør, når du skal vælge hvilken varmepumpe der er den mest optimale for dig. Vi gennemgår gerne din bolig, og rådgiver dig til den bedst besparende og effektive varmepumpe løsning, som passer til din bolig og dine behov. Kontakt os for en uforpligtende rådgivning.

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]