Daikin Luft til Vand Varmepumper

Daikin luft til vand varmepumper kan integreres med dit nuværende grundvarme system og udvinder energi fra luften udenfor.  Du kan dermed øge energieffektiviteten i dit hjem og bevare dine eksisterende radiatorer.  Det betyder du kan få alle fordelene ved en ny varmepumpe uden en komplet renovering. Installation af Daikin varmepumper er hurtig overstået og du kan begynde at spare både penge og miljø allerede i dag!

Luft-til-vand højtemperatur varmepumper er ideelle til renoveringer og udskiftning af gamle kedler. Daikin Altherma højtemperaturs kompakte design kræver kun et minimum af installationsplads og integreres problemfrit med dine eksisterende rør og radiatorer. På denne måde kan du nyde godt af energieffektiviteten fra en varmepumpe uden at skulle udskifte hele systemet.

Du kan ydermere reducere dine energiomkostninger ved at udnytte vedvarende solenergi. Vores solvarmepaneler er lette at installere og producerer op til 70 % af den energi, som din varmepumpe bruger på at producere varmt brugsvand. Vores solfangersystemer kan både anvendes til store og mindre boliger. Vælg mellem et trykfrit eller tryksat system.

 

Daikin Luft til Vand – prisvindene kvalitet & design

Hvorfor vælge en Daikin Varmepumpe?

Daikin varmepumper er ensbetydende med energibesparende opvarmning, nedkøling og varmt brugsvand til dig og dit hjem. Det giver dig mange fordele. Du får en særdeles pålidelig og effektiv varmepumpe, som tilmed kan prale af sit unikke design. De nyeste Daikin luft-til-vand varmepumper anvender ny og optimeret teknologi, som uden tvivl har revolutioneret markedet.

Daikin Altherma 3 gulvstående enhed er det ideelle system til at levere varme, hjemmebesmagende vand og køling til nybyggeri og lav energi huse. Sammenlignet med den traditionelle split version til en væg monteret indendørs enhed og et separat varmt vand tank, reducerer den integrerede indendørs enhed kraftigt det krævede installationsrum.

Med et lille fodaftryk på 600 x 600 mm, den integrerede indendørs enhed har et lignende fodaftryk i forhold til andre husholdningsapparater.  Til installationsprojekter er der næsten ingen sideklarering nødvendigt, da rørene er placeret øverst på enheden. Med en installationshøjde på 1,65 m for en 180 L tank og 1,85 m til en 230 L tank, den nødvendige installationshøjde er mindre end 2m. Kompaktheden af ​​den integrerede indendørs enhed er understreget af sin slanke design og moderne udseende, let blander ind med andre husholdningsapparater

Daikin Altherma 3 – Flagskib luft-til-vand varmepumpen

  • Drives af 75 % vedvarende energi udvundet fra luften og 25 % elektricitet
  • Har opnået A+++ energimærke for opvarmning
  • Hvis du kombinerer din varmepumpe med støtte fra solenergi, øger du besparelserne på varmt brugsvand

Perfekt til nybyggeri

Daikins luft-til-vand lavtemperatur varmepumper er det optimale valg for nye boliger eller bygninger. Når det kombineres med gulvvarme eller lav temperatur radiatorer, kræver konfigurationen mindre energi til opvarmningen af din bolig. Vores luft-til-vand varmepumper, der er designet i Europa til Europa, er velegnede til alle europæiske klimaer året rundt.

Installation & Service

Dansk Varme har mange års erfaring med installation og service på Daikin varmepumper.  Vi har installeret over 3000 varmepumper og er den førende leverandør af varmepumper og varmeløsninger på Sjælland.

Hos Dansk Varme står vi parat til at rådgive dig med valg af den helt rigtige varmepumpe til din bolig, dit hjem, dit kontor eller dit sommerhus. Uanset hvad dit behov er, hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning.

Udfyld vores varmepumpe formular – og modtag dit uforpligtende tilbud inden for 24 timer!

Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Daikin Varmepumper til ethvert behov

Gulvstående enhed med integreret varmtvandsbeholder

Kompakt & komfort
> Alle komponenter er fabriksmonteret
> Lille installationsfodaftryk påkrævet
> Minimum elektrisk indgang
> Moderne stilfuldt design

Gulvstående enhed med integreret ECH2O tank

Integreret solenhed & beholder
> Solstøtte til varmt vand
> Letvægts plastik tank
> Kan kombineres med sekundær varmekilde
> App kontrol til rådighed

Vægmonteret enhed med varmtvandsforbindelse

Høj fleksibilitet til installation
> Kompakt enhed med lille installation
> Kan kombineres med varmtvandsbeholder
> Med eller uden solstøtte
> Stilfuldt moderne design

Få et uforpligtende tilbud inden for 24 timer

Trin 1 af 4

25%
  • varmepumpe installatør

    Lars Norup

    Varmepumpe Installatør

Vi har monteret mere end 3000 varmepumper og er Sjællands førende og mest erfarne leverandør.

Udfyld formularen, så vil du blive kontaktet inden for 24 timer, så kommer vi ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud, på den optimale varmepumpe løsning til netop dine behov!

Hvilken Daikin varmepumpe bør jeg købe?

Medmindre du selv er autoriseret, bør du som udgangspunkt aldrig gå ud og købe en varmepumpe, uden først at have rådført dig med en autoriseret fagmand.

I valget af varmepumpe skal der tages hensyn til isolering af boligen, boligareal, antal beboere, muligheder for placering af din Daikin varmepumpe osv. Derfor skal du ikke nødvendigvis bare købe den dyreste eller den største varmepumpe, da det ikke er sikkert, at det er den mest optimale løsning til dit hjem. Køber du fx en for stor varmepumpe i forhold til din boligstørrelse, kan du risikere for mange driftstop, hvor varmepumpen går i stå. Køber du en for lille varmepumpe, vil den ikke kunne levere den optimale varme. Derfor bør din bolig gennemgås af en autoriseret varmepumpeinstallatør, for ret rådgivning.

Stort sortiment – Få den rette Daikin varmepumpe – vi hjælper dig.

Vi har et stort udvalg af de bedste Daikin varmepumper, i både væg- og guldmodeller. Uanset hvilken løsning du har brug for til din type bolig, så har vi sortimentet i enheder fra 2,5 til 8,1 kWh i varmekapacitet.

Hvis du har spørgsmål og brug for professionel rådgivning, så ring til os på 70 26 70 16 eller udfyld formularen her på siden.

Gratis uforpligtende tilbud

Ring på: 70 26 70 16

form-phone.png

Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af vores ekspert, og book et møde.

form-seperator
form-eye.png

Step 2: Vores installatør gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig!

form-seperator
form-file.png

Step 3: Vi udarbejder et tilbud til dig på stedet.

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning

Gratis uforpligtende tilbud

Ring på: 70 26 70 16

form-phone.png

Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af vores ekspert, og book et møde.

form-seperator
form-eye.png

Step 2: Vores installatør gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig!

form-seperator
form-file.png

Step 3: Vi udarbejder et tilbud til dig på stedet.