Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Panasonic Produktoversigt

Vi forhandler et bredt udvalg af Panasonic varmepumper

Her vil vi give dig en oversigt over de forskellige Panasonic-modeller, som du kan vælge imellem, når du står og har brug for en Panasonic varmepumpe. Der findes noget for enhver smag, og denne guide vil give dig et overskueligt overblik over, hvad der passer til dit behov. Overordnet set findes der tre modeller, som vi vil præsentere dig for. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores varmepumper, er du altid velkommen til at kontakte os.

Panasonic – Danmarkspumpen

Panasonic har produceret de såkaldte Danmarkspumper. Betegnelsen dækker ikke kun over én model, men over en hel række Panasonic varmepumper. Fælles for dem er, at der følger en masse tillægsydelser med i købet. Det gælder blandt andet:

  • Ekstra isolering
  • 10 års garanti på kompressoren og 5 års totalgaranti
  • Frit servicevalg

På grund af disse tillæg er Danmarkspumpen populær, da den giver en enorm sikkerhed for forbrugeren. Disse pumper forhandler vi selvfølgelig her hos Luft-og-vand-varmepumper

Panasonic – Luft-til-vand varmepumper

Luft-til-vand varmepumper er en af de mest populære modeller. Dette er den mest ideelle løsning, hvis du ønsker en helårsløsning, og det er samtidig den, der giver den største besparelse på din elregning. En luft-til-vand varmepumpe erstatter et oliefyr eller gasopvarmning med en billigere og mere miljørigtig løsning. Perfekt til huset eller villaen. Panasonic har de mest effektive og besparende modeller på markedet.

Panasonic – Luft-til-luft varmepumpe

Det smarte ved luft-til-luft varmepumper er, at de sikrer et optimalt indeklima hele året rundt. Enten i en mindre lejlighed, et udsat rum, et sommerhus, en garage eller lignende. En Panasonic luft-til-luft varmepumpe har ikke samme kapacitet som en luft-til-vand varmepumpe, men er til gengæld en billigere investering, der passer godt til mindre arealer. Igen er Panasonic blandt de mest effektive på markedet.

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Panasonic Varmepumpe Produkt Oversigt

AQUAREA TCAP SUPER QUIET

AQUAREA T-CAP 12

AQUAREA T-CAP 12 – MODEL H

AQUAREA T-CAP 9 – MODEL H

AQUAREA T-CAP 16

AQUAREA T-CAP 16 – MODEL H

Vi forhandler følgende producenter

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]