Daikin Altherma 3 – En Varmepumpe Revolution

Daikin Altherma 3 er den nyeste og mest advancerede varmepumpe på markedet.  Altherma 3 er Daikins nye flagskibmodel og har fået et helt nyt redesign i 2018 – den er nu endnu mere effektiv, øknonomisk, miljøvenlig og besparende en nogensinde før.  Altherma 3 udemærker sig også fra andre varmepumper på markedet med sit fantastiske, prisvindende design. Læs mere om Daikin varmepumper her.

Daikin har revolutioneret den moderne luft-til-vand varmepumpe med to nye teknologier.  Altherma 3 kører på Bluevolution teknologien, som er Daikins egen udviklede teknologi bestående af en helt ny optimeret kompressorteknologi og det nye “grønne” kølemiddel R32. Søger man en varmepumpe med et yderst sofistikeret design, og som samtidig imponerer med sin teknologiske overlegenhed, så er Daikin Altherma 3 det perfekte match.

Hos Luft-til-vand-varmepumper specialiserer vi os i levering, installation og service af Daikin varmepumper, som alle udmærker sig ved at være A+++ mærket, og har nogle af markedets højeste COP-værdier.  Vi tilbyder nogle af markedets mest attraktive priser på varmepumper, ligesom vi altid leverer en hurtigt og professionel installation.

Daikin Altherma 3 – Ny i 2018

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/eLqVXOSULvI?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Installatør i Helsingør

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Daikin Altherma 3 – 3-i-1 løsning – Opvarmning, køling og varmtbrugsvand

Daikin varmepumpe i bryggers
N

Perfekt til nybyggeri og lavenergihuse

Daikin Altherma 3 er et komplet og energibesparende luft til vand varmepumpesystem til opvarmning, køling og varmt brugsvand i boligen. Altherma er en lavtemperatur varmepumpe, som passer perfekt til lavenergihuse og nybyggeri. Læs meget mere om luft til vand varmepumper her.

N

5 gange mere varme – effektivt lavtemperatur varmepumpe

Daikin Altherma 3 luft til vand varmepumper kan med sin COP værdi på 5.10 levere opvarmning til dit hjem op til 5 gange mere effektivt end de traditionelle varmesystemer baseret på fossile brændstoffer eller elektricitet. I forhold til elvarme betyder det, at du får 5 gange mere varme, for hver 1kWh du forbruger i forhold til elvarme, derved får du 4/5 dele af varmen gratis. Udover de store økonomiske og energimæssige besparelser er udgifterne for vedligeholdelse og drift samtidig minimale.

Du vil derfor, med en Daikin Altherma 3 model, kunne opnå store besparelser på op til 60% på dine varmeudgifter, og samtidig få en miljøvenlig løsning, som både nedbringer dit energiforbrug og Co2 udledning.

N

Altherma 3 Gulvmodel – Kompakt løsning med integreret varmt brugsvand

Altherma alt-i-én gulvmodel er lavet i et kompakt og slankt design. Med kun 600 x 729 cm fylder indedelen af varmepumpen meget lidt, selvom Daikin varmepumpen har en højkapacitet tank på 180 eller 260 liters.

Varmepumpen har en intelligent betjening som planlægningsfunktion – dvs. opvarmning af brugsvandsbeholderen på bestemte tidspunkter med genopvarmning, når temperaturen falder. Det giver 50 % mindre varmetab på brugsvandsbeholderen sammenlignet med en standard vandbeholder.

N

Let betjening af Daikin Altherma 3

Daikin Altherma 3 er særdeles brugervenlig. Et nemt og intuitivt menu-display omfatter nem indstilling af timere til styring af opvarmning, varmt brugsvand og køling.

Med Daikins nye Altherma 3 modeller kan du også styre varmepumpen på din mobil telefon via Daikins egen App. Det har aldrig været nemmere at betjene en varmepumpe.

Styring af anlægget sikrer korrekte og stabile temperaturer for opvarmning og boligens varme brugsvand. Det giver dig mulighed for at lave avanceret energistyring af dit anlæg, og opnå større effektivitet.

Hvis du har oliefyr fra 1977 eller tidligere – ikke kondens

Pris inkl moms:
kr. 65.500,-

Energitilskud:
kr. 8.332,-

Håndværkerfradrag: 40% af 24.000 (min 2 pers.):
kr. 9.600,-

Montering:
kr. 20.000,-


I alt
67.568,-

monteringsprisen ligger på 20.000 – 40.000
afhængig af din boligs beskaffenhed.

Fordele og funktioner

 • COP: 5,04
 • Energimærkning op til A++
 • 8 kW lavtemperatur
 • 5 års kvalitetsgaranti på alle dele
 • Kompakt gulvmodel med integreret brugsvandsbeholder (180 eller 260 liter), kræver minimal plads
 • Komfortvarme
 • Stabil og energieffektiv temperaturstyring sikrer dig den højeste komfort
 • Perfekt til det nordiske klima – Garanteret drift selv ved -25°C
 • Optimal vandhygiejne, legionella sikret brugsvandsbeholder
 • Plug & Play løsning
 • Løsningen er ideel til både eksisterende byggeri og nybyggeri

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]