Spar op til 60% på din varme

Få det fulde ud af din privatøkonomi, skift til en varmepumpe!

Få et bedre indklima

En varmepumpe giver dig et bedre indeklima i dit hjem.

Tjent hjem på 1-6 år.

En varmepumpe holder typisk i 20 år og vil have tjent sig selv hjem igen efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Når du skifter til en varmepumpe vælger du samtidig et miljøvenligt alternativ til opvarmning af dit hjem.

 

Luft til luft varmepumpe – Spar energi og penge.

En luft til luft varmepumpe er en fornuftig varme løsning til dit hus set både fra et økonomisk og energimæssigt synspunkt. Din varmepumpe virker i vid udstrækning, ligesom et køleskab forskellen er blot den at varmepumpen flytter varme udefra og ind i din bolig hvor et køleskab flytter varme indefra køleskabet og ud.

Bruger du i dag el-varme eller brændeovn til opvarmning af dit sommerhus eller en mindre bolig, så er en varmepumpe et udmærket alternativ. Luft til luft varmepumper kan både benyttes til opvarme men også afkøle indklimaet i din bolig. Ønsker du derudover også at varmepumpen skal kunne opvarme dit brugsvand, så er det en luft til vand varmepumpe  du skal bruge. En luft til vand varmepumpe kan udover at varme din bolig op også erstatte din elvandsvarmer, hvis det kun er dit brugsvand du ønsker opvarmet så skal du overveje en brugsvandsvarmepumpe. 

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Spar op til 10.000 kr. hvert år, når du skifter til en luft til luft varmepumpe.

 

Luft til luft varmepumper er en af de billigste løsninger til at opvarme din bolig. Bruger du i dag en brændeovn eller elvarme kan du opnå ganske fornuftige besparelser ved at skifte over til en varmepumpe. En varmepumpe kræver en mindre investering til etablering, allerede efter 2 år vil en luft til luft varmepumpe have tjent sig selv hjem igen.

Er din primære varmeløsning i dag baseret på et olie- eller gasfyr, så kan du med fordel supplere med en luft til luft varmepumpe. Du vil på denne måde kunne kunne spare penge på din varmeregning i ydersæsonen kombineret med et bedre indendørsklima.

Hvis du udelukkende bruger elradiatorer til at varme dit hus op, så vil du med en luft til luft varmepumpe kunne spare i mellem 30- 50% på din varmeregning. For en almindelig husstand i Danmark løber den slags typisk op i en besparelse på 10.000 kr.

Følg familien Espersens eksempel med montering af varmepumpe

  

Chart by Visualizer
 

Se den fulde reference her

Vi forhandler følgende producenter

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Opvarmning og nedkøling – totalløsning

Vælger du en luft til luft varmepumpe så har du mulighed for både at opvarme og afkøle dit hjem i henover året. Du skal blot være opmærksom på at vælge en model, der kan løse begge opgaver. Du vil desuden opleve at dit hjem vil få et forbedret indklima, luften vil cirkulere bedre og du vil få en langt mindre risiko for fugtskader og skimmelsvamp.

 

Hvad koster en luft til luft varmepumpe, og hvornår er den tjent hjem?

Når du køber en luft til luft varmepumpe findes der mange mærker og modeller på markedet. Priserne ligger normalt et sted i mellem 10.000- 20.000 kr. Hvor hurtigt din varmepumpe tjener sig selv hjem afhænger af dit varmeforbrug og den valgte varmepumpes specifikationer. En varmepumpe med en høj COP eller SCOP værdi er mere effektiv end varmepumper med lave værdier. Vælger du en varmepumpe med en høj COP eller SCOP værdi vil varmepumpen være effektiv og du vil kunne hente din investering hurtigere. Det kan derfor godt betale sig at kigge at overveje nogle af de lidt dyrere men ofte mere effektive varmepumper, da du overtid vil få den mest energivenlige og økonomiske løsning.

Overvejelser i køb af luft til luft varmepumpe

Før du køber en varmepumpe er det en god ide at overveje, hvor du skal anvende varmepumpen og hvor stort et hus varmepumpen skal kunne opvarme samt hvilke andre ekstra funktioner din varmepumpe skal have. Vi anbefaler at du får vejledning af en fagspecialist til at finde den helt rigtigt løsning for dig.

 

Finasiering

Hvis du har brug for at finansiere etableringsomkostningerne af din varmepumpe, så kan vi tilbyde en nem og attraktiv ordning igennem SPAREXPRES.

 

Vi tilbyder 2 typer lån

1 års rentelån

Vælger du at finansiere dit køb med et 1 års rentefrit lån, betyder det:

  • Du betaler en fast månedlig ydelse
  • Et oprettelsesgebyr på 5 % af lånebeløbet på min. 600 kr.
  • Et månedsgebyr på 25 kr.
  • Det er hurtigt, nemt og overskueligt
  • Et rentefrit lån kan altid indfries uden ekstraomkostninger

Standardomkostningsinformation 1 års rentefri
Kreditbeløb 20.000 kr.
Løbetid 12 mdr.
Ydelse 1.775 kr.
Særlige vilkår Kun over 12 mdr.
Samlede kreditomkostninger 1.300 kr.
Samlede tilbagebetalt 21.300
Månedsgebyr 25 k
Årlig debitorrente 0,00 %
ÅOP 12,4 %

 

Lånebeløb Rentefrit lån 12 mdr
5.000 kr. 492 kr.
10.000 kr. 909 kr.
15.000 kr. 1.338 kr.
20.000 kr. 1.775 kr.

 

Ovenstående ydelser er vejledende, idet de forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Måneds- og oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS.

2-7 års Bolig og energilån – med mulighed for lav månedlig ydelse
Standardomkostningsinformation Bolig- og energilån
Kreditbeløb 80.000 kr.
Løbetid 96 mdr.
Ydelse 1.175 kr.
Særlige vilkår
Samlede kreditomkostninger 32.790 kr.
Samlede beløb, der betales til SPARXPRES 112.790
Månedsgebyr 15 kr.
Årlig variabel debitorrente 7,96 %
ÅOP 9,50 %

Der forudsættes betaling via BS

Rådgivning og installation få et tilbud.

Vil du gerne modtage et tilbud på opsætning af en varmepumpe eller ønsker du rådgivning af en fagspecialist? Kontakt os gerne så rådgiver vi dig i forhold til at vælge den helt rette varmepumpe, der lever op til effektivitet, energimærke og dimensionering. Ring eller udfyld vores kontaktformular, så hjælper vi dig helt i mål med at finde den rigtige løsning til dit hus.

Luft til luft varmepumper

Vi har et bredt sortiment af varmepumpeløsninger. Alt efter hvor stort dit hus er og hvor meget du forventer at skulle bruge varmepumpen, så kan vi anbefale forskelligevarmepumper og selvfølgelig vejlede i forhold til hvor energibesparende og økonomiske de forskellige løsninger er.

Vi kan tilbyde de bedste varmepumper både når det kommeran på økonomi og energiforbrug fra Panasonic , Mitsubishi og Daikin

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]