Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Lokal installatør i Vordingborg

Spar penge og vær god mod miljøet ved at vælge en varmepumpe fra Filtenborg A/S. 

Filtenborg EL ligger i Stensved og er den lokale elektriker i Vordingborg og omegn. Virksomheden blev etableret i 1980 og har siden udviklet sig positivt. Selvom Filtenborg EL har mange års erfaring, sørger de altid for at holde sig opdateret inden for nye teknikker og ny teknologi, og de stræber efter at levere det bedste resultat til deres kunder, samtidig med at de lægger stor vægt på kvalitet og god service.

Filtenborg EL tilbyder elektrikerarbejde både til private og erhverv, og ingen opgave er for stor eller for lille til dem. Gennem årene har de hjulpet mange husstande med energioptimering og sparet dem for tusindvis af kroner. Virksomheden har stigende fokus på miljøet og ønsker at hjælpe deres kunder med at optimere deres energiforbrug, så vi alle kan mindske vores CO2-udledning.

Effektiv Opvarmningsmetode

En varmepumpe er en energieffektiv opvarmningsmetode, som kan hjælpe dig med at spare penge og reducere dit CO2-udslip. Varmepumper fungerer ved at hente varmeenergi fra omgivelserne, såsom luft, jord eller vand, og derefter omdanne denne energi til varme, som bruges til at opvarme dit hjem.

Der er flere typer af varmepumper at vælge imellem, herunder luft-til-luft, luft-til-vand, jord-til-luft og jord-til-vand varmepumper. Hver type har sine egne fordele og ulemper, og det er vigtigt at vælge den rigtige type til dit hjem og dine behov.

Udover at være en miljøvenlig opvarmningsmetode, kan varmepumper også spare dig for penge på din varmeregning. Mens installationen af en varmepumpe kan være en investering i starten, kan de langsigtede besparelser på varmeregningen og de potentielle energisparende fordele gøre det værd at overveje.

Vores virksomhed, Filtenborg A/S, tilbyder installation af varmepumper til private og erhverv i Vordingborg-området. Vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige varmepumpe til dit hjem og installere den med høj kvalitet og god service. Vi har fokus på at hjælpe vores kunder med energioptimering og reducere deres CO2-udslip, samtidig med at de sparer penge på deres varmeregning.

Hvofor en luft-til-vand varmepumpe?

N
Erstatter gasopvarming eller oliefyr
N
Spar mange tusinder kroner om året
N
Opnå ideel temperatur og indeklima året rundt
Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Vi forhandler følgende producenter

Installatør i Helsingør

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]