Find installatør her!

Hos luft til vand varmepumper samarbejder vi med en masse forskellige installatører så du kan være helt sikker på at finde en installatør der har tid og er ekspert indenfor installation og montering af varmepumper. Det gode ved at finde en professionel igennem os er at du ikke selv skal anskaffe dig en varmepumpe og bagefter finde en installatør – vi klare begge dele i en og samme ombæring.

 

Professionelle elektrikere til dine behov 

Igennem vores samarbejde med diverse elektrikere i branchen. Sørger vi løbende for, at foretage stikprøver af deres arbejde så vi kan kontrollere at de stadig kan deres kram. Derudover tilbyder vi også løbende uddannelse til vores samarbejdspartnere således at de kan yde den bedste service inden for montering af varmepumper – uanset modellen. 

 

Lad os hjælpe dig med din næste varmepumpe

Vi har elektrikere i hele landet og kan med garanti sørge for at du får en god pris for opsætning og montering af din næste varmepumpe. Lad os stå for at etablere kommunikationen, det eneste du skal gøre at at udfylde kontaktformularen også sørger vi for at du modtaget op til 3 uforpligtende tilbud vedrørende din opgave, alt sammen fra installatører der har tid til dig. 

 

Få også vejledning

Udover at have den rette erfaring og uddannelse inden for montering af varmepumper, så er de også udrustede til at komme med professionel vejledning til hvilken slags varmepumpe du bør få afhængigt af dine behov og ønsker, samt størrelsen på din bolig. Afhængigt af hvilken bolig du har og hvordan din nuværende opvarmningsløsning er sammensat, har du nemlig forskellige muligheder. Hvis du har radiatorer som primær opvarmningskilde vil en luft til vand pumpe give god mening, da du så også kan få opvarmet dit vand gennem varmepumpen.