Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Varmepumpeservice på abonnement

Hvad bør jeg vide om varmepumpeservice

Når du har tilknyttet en serviceaftale på din varmepumpe, får du et årligt hovedeftersyn. Det årlige hovedeftersyn er lovpligtigt, hvis din varmepumpe kører med mere end 1 kg kølemiddel Dvs. at alle luft til vand varmepumper skal efterses hvert år.

De fleste luft til luft varmepumper kan dog sagtens nøjes med et eftersyn hvert 2. år, medmindre at de kører med mere end 1 kg kølemiddel.

Hvis du vil være helt sikker på, hvor ofte din varmepumpe bør serviceres, så rådgiver vi dig gerne i forhold til dine behov.

Med en serviceaftale opnår du mange fordele

N

Du kan se frem til en forbedring af din varmeøkonomi

N

Ved at vedligeholde og servicere din varmepumpe sikrer du, at den altid virker optimalt, og når den virker optimalt, opnår du den laveste udgift på din varme.

N

Udkaldsdækning – Så kommer vores serviceteknikker forbi ved evt. Driftstop, og sørger for at din varmepumpe kommer op at køre igen.

Hvad indeholder hovedeftersynet

N

Rør og samlinger

N

Systemets driftstryk

N

Trykovervågningssystem

N

Frostsikringsvæske og kølemiddeltype

N

Frysepunkt

N

Er der behov for efterfyldning af kølemiddel fyldes dette på

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Vi ordner dokumentationen så du ikke skal bekymre dig

Ved afsluttet varmepumpeservice rekvirerer vi en besøgsrapport. Besøgsrapporten er til dokumentation af, hvad vi har efterset og foretaget os på besøget.

Du får selv udleveret besøgsrapporten, skulle den alligevel forputte sig på et tidspunkt, så opbevarer vi også rapporten for dig, så du altid kan få den udleveret igen, hvis du skulle få behov for at dokumentere eftersynet over for eksempelvis kommunen eller køber ved salg af din ejendom.

Du finder vores salgs- og leveringsbetingelser her

Vi har akut døgnservice på udkald året rundt

Udkald dækker akut assistance, fejlfinding samt udbedring af problemet.

Vi sender en serviceteknikker ud hurtigst muligt – han retter fejlen, og sikrer, at din varmepumpe er oppe at køre igen.

Er fejlen af mere kompleks karakter, eller er der tale om reservedele, han ikke har på hånden, således at det ikke vil være muligt, at løse problemet med det samme, så vil der bliver udarbejdet en midlertidig løsning. Serviceteknikeren vil herefter komme tilbage og løse problemet permanent.

Så er du en af dem, der godt kan lide tryghed, og sætter pris på at have det fulde overblik over dine omkostninger, så er udkald noget for dig.

Vi forhandler følgende producenter

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Anbefalinger vedrørende varmepumpeservice

Som udgangspunkt anbefaler vi altid, at du rådfører dig med en fagmand inden du beslutter, hvilken serviceaftale du har behov for, da forskellige boliger har forskellige beskaffenheder, og forskellige varmepumper har forskellige behov.

Men derfor kan vi godt give dig et fingerpeg i forhold til, om din fagmand rådgiver dig korrekt.

Kører din varmepumpe med mindre end 1 kg kølemiddel

Har du investeret i en varmepumpe med mindre end 1 kg kølemiddel, vil vi i langt de fleste tilfælde anbefale dig, blot at få din varmepumpe serviceret hvert 2. år, da dette burde være tilstrækkeligt, for at sikre at din varmepumpe fungerer optimalt, og opretholder den gode varmeøkonomi, samt det optimale indeklima.

Køre din varmepumpe med mere end 1 kg kølemiddel

Har du investeret i en varmepumpe, der er udstyret med mere end 1 kg kølemiddel, hvilket gælder for alle luft til vand varmepumper, så er der ingen vej udenom – loven dikterer, at den skal serviceres af en certificeret servicetekniker minimum 1 gang årligt.

Dog er dette også kun til din fordel, da der ved dette serviceeftersyn, vil blive sikret, at din varmepumpe kører optimalt, og din varmeøkonomi altid er så lav som overhovedet muligt.

Besøgsrapporten du får udleveret, skal ifølge loven opbevares i minimum 10 år fra udleveringsår.

Skal jeg vælge en serviceaftale med udkald?

En serviceaftale med udkald er lidt ligesom en forsikring, man håber ikke at det nogensinde bliver nødvendigt, da den lovpligtige service skulle være tilstrækkelig. Men er uheldet ude, er det intet mindre end fantastisk, at man har valgt at tilkøbe den.

Med udkald tilknyttet din varmepumpes serviceaftale hos Luft-og-vand-varmepumper, er vi kun et opkald væk ved driftstop.

Hvad koster vamepumpeservice hos Luft-og-vand-varmepumper?

  • Årligt eftersyn af luft til vand varmepumpe: 1250 kr.
  • Årligt eftersyn af luft til luft varmepumpe : 999 kr.
  • Tilkøb af udkaldsdækning: 695 kr.

Kontakt os på telefon, hvis du kunne tænke dig, at høre mere om, hvorfor du skal bruge os til servicering af din varmepumpe.

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]