Daikin Varmepumper – Når funktionalitet & design går hånd-i-hånd

En af de helt store forcer ved Daikin varmepumper er, at de er udviklet specielt til vores nordlige klima. De er fra starten designet til at kunne levere hurtig og effektiv varme ved temperaturer ned til -25°C. Samtidig har de et klart fokus på design, hvilket adskiller dem fra mængden. Mange af deres modeller er derfor blevet præmieret for deres design. Det gælder ikke mindst den nye Daikin Altherma 3 model, som er blevet fuldstændig redesignet fra top til tå. Målet med processen har været at skabe et design, som glider lige ind i ethvert hjem – uden at gøre væsen af sig. Det gør ydelsen derimod. Daikin Altherma 3 er faktisk en af de mest energieffektive varmepumper på markedet. Hos luft-til-vand-varmepumper.dk har vi valgt at have et bredt udvalg af Daikin varmepumper. Det hat vi fordi, vi gerne vil tilbyde vores kunder det bedste. Derfor er alle vores Daikin varmepumper A+++ mærket ligesom de har nogle af de højeste COP-værdier på markedet. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os. hvis du udfylder vores formular, vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud. Vi samarbejder kun med de bedste. Du kan se og læse mere om de mange fordele ved Daikin varmepumper her. Klik dig også gerne rundt her på hjemmeside. Vi har forsøgt at samle et bredt udvalg af inspiration og information om varmepumper, og således gøre det nemmere for dig at træffe det rette valg.

Daikin Varmepumpe

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/eLqVXOSULvI?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Daikin varmepumper – Din garanti for kvalitet

Det unikke ved Daikin varmepumper er de gennemgående kvalitet som de holder på alle parametre. De er ikke bare de mest veldesignede men også nogle af de mest velproducerede og effektive varmepumper på markedet. Det er derfor velfortjent at de gennem årene har modtaget flere priser for deres design. Bland andet har deres Daikin Altherma 3 modtaget en iF Design Award 2018. Du kan læse mere om Daikin’s præmierede designs her.  

Installation & Service

hos luft-til-vand-varmepumper.dk, arbejder vi sammen med de bedste i branchen. Derfor kan vi sikre dig den bedste kvalitet – hele vejen fra produkt til færdig installation. Vores samarbejdspartnere har mange tusinde installationer på CV’et og yder alle et højt serviceniveau ligesom de velvilligt guider dig og besvarer alle spørgsmål du måtte have. Vi står derfor altid klar til at hjælpe dig uanset hvilket setup du måtte have brug for. Hvad enten det er til sommerhuset, boligen, kontoret eller noget helt fjerde. Du kan udfylde vores varmepumpe formular her – og modtage op til 3 tilbud. Det er helt uforpligtende.

Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Installatør i Helsingør

Hvordan vælger jeg den rigtige varmepumpe?

Du bør altid alliere dig med en fagmand, når det kommer til valg af varmepumpe. Der er nemlig mange faktorer der spiller ind. Det kan fx. være hvilken type bolig/bygning der er tale om, hvor stor den er, hvor godt den er isoleret, hvor højt der er til loftet, hvor mange I bor i husstanden og meget andet. Det er derfor ikke altid den bedste eller mest effektive løsning at købe den bedste og dyreste varmepumpe. Det gælder om at få den RIGTIGE varmepumpe. Desuden er det vigtigt hvor i boligen varmepumpen bliver placeret. En forkert placering kan resultere i ineffektiv udnyttelse af varmepumpens kapacitet, og derved øgede el-udgifter for dig. Du bør derfor altid få gennemgået din bolig af en autoriseret fagmand.  
Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]