Daikin Varmepumpe – No. 1 i Kvalitet & Design

Daikin har vundet flere designpriser for deres funktionelle og moderne design af varmepumper. Daikin varmepumper er udviklet særligt til det kolde nordiske klima og kan levere en stabil og hurtig opvarmning ved temperaturer ned til -25°C udendørs.

Den nye Daikin Altherma 3 model har fået et komplet, prisvindende redesign i 2018 – nu ser den lige så godt ud, som den kører. Det slanke og sofistikerede design passer perfekt ind i ethvert hjem. Med Daikin Altherma 3 går design og funktionalitet op i en højere enhed.

Hos Dansk Varme ApS tilbyder vi et stort udvalg af Daikin varmepumper, som alle udmærker sig ved at være A+++ mærket, og ved at have nogle af markedets højeste COP-værdier. Vi tilbyder nogle af markedets mest attraktive priser på varmepumper, ligesom vi leverer en hurtigt og professionel installation.

Vi giver dig gerne lidt inspiration i form af nogle af de mest energieffektive Daikin varmepumper. Herunder kan du læse om Daikin varmepumper, fordele ved Daikin og de modeller vi oftest installerer hos vores kunder.

Mere om Daikin – Luft-til-vand, Altherma 3 & fordele

Daikin varmepumpe – Design Award 2018

Daikin kvalitet – med design der matcher

Daikin varmepumper er enestående på markedet i kvalitet og drift. Daikin har nu også udført et komplet redesign til deres varmepumper i 2018.  Det nye visuelle udtryk afspejler den samme høje standard som deres konstruktion, funktion og drift.  Netop derfor har Daikin’s flagskibmodel Altherma 3 modtaget en iF Design Award 2018.

iF Design Award er blandt de største og mest prestigefyldte designkonkurrencer i verden. Siden 1953 har designere, producenter og brugere kigget på iF som en standard på flot design.

Installation & Service

Dansk Varme har mange års erfaring med installation og service på Daikin varmepumper.  Vi har installeret over 3000 varmepumper og er den førende leverandør af varmepumper og varmeløsninger på Sjælland.

Hos Dansk Varme står vi parat til at rådgive dig med valg af den helt rigtige varmepumpe til din bolig, hjem, kontor eller sommerhus. Uanset hvad dit behov er, så hjælper vi dig med at finde den løsning, der passer lige netop til dit hjem.

Udfyld vores varmepumpe formular – og modtag dit uforpligtende tilbud inden for 24 timer!

Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Få et uforpligtende tilbud inden for 24 timer

Trin 1 af 4

25%
  • varmepumpe installatør

    Lars Norup

    Varmepumpe Installatør

Vi har monteret mere end 3000 varmepumper og er Sjællands førende og mest erfarne leverandør.

Udfyld formularen, så vil du blive kontaktet inden for 24 timer, så kommer vi ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud, på den optimale varmepumpe løsning til netop dine behov!

Hvilken Daikin varmepumpe bør jeg købe?

Medmindre du selv er autoriseret, bør du som udgangspunkt aldrig gå ud og købe en varmepumpe, uden først at have rådført dig med en autoriseret fagmand.

I valget af varmepumpe skal der tages hensyn til isolering af boligen, boligareal, antal beboere, muligheder for placering af din Daikin varmepumpe osv. Derfor skal du ikke nødvendigvis bare købe den dyreste eller den største varmepumpe, da det ikke er sikkert, at det er den mest optimale løsning til dit hjem. Køber du fx en for stor varmepumpe i forhold til din boligstørrelse, kan du risikere for mange driftstop, hvor varmepumpen går i stå. Køber du en for lille varmepumpe, vil den ikke kunne levere den optimale varme. Derfor bør din bolig gennemgås af en autoriseret varmepumpeinstallatør, for ret rådgivning.

Stort sortiment – Få den rette Daikin varmepumpe – vi hjælper dig.

Vi har et stort udvalg af de bedste Daikin varmepumper, i både væg- og guldmodeller. Uanset hvilken løsning du har brug for til din type bolig, så har vi sortimentet i enheder fra 2,5 til 8,1 kWh i varmekapacitet.

Hvis du har spørgsmål og brug for professionel rådgivning, så ring til os på 70 26 70 16 eller udfyld formularen her på siden.

Gratis uforpligtende tilbud

Ring på: 70 26 70 16

form-phone.png

Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af vores ekspert, og book et møde.

form-seperator
form-eye.png

Step 2: Vores installatør gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig!

form-seperator
form-file.png

Step 3: Vi udarbejder et tilbud til dig på stedet.

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning

Gratis uforpligtende tilbud

Ring på: 70 26 70 16

form-phone.png

Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af vores ekspert, og book et møde.

form-seperator
form-eye.png

Step 2: Vores installatør gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig!

form-seperator
form-file.png

Step 3: Vi udarbejder et tilbud til dig på stedet.