Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Vi er Panasonic Pro Partner

Samarbejdspartner & Aut. Installatør af Panasonic Varmepumper

Hos Luft-og-vand-varmepumper forhandler vi topmodellerne fra Panasonic. Det betyder også, at vi er autoriseret installatør, som lever op til de krav, der måtte være. Vi er blandt de dygtigste på markedet, og derfor medfølger der naturligvis også en lang garanti på kompressoren. Ligeledes overholder vi alle miljøkrav og går ikke, før din varmepumpe er installeret til perfektion.

Luft-og-vand-varmepumper er autoriseret Panasonic varmepumpe installatør

Luft-og-vand-varmepumperer autoriseret Panasonic-installatør. Vi lever op til de høje krav, som Panasonic stiller til deres installationer, og vi sørger for, at alt er i orden, før vi forlader din bolig. Derfor kan du være helt trygt ved at bruge os som montør. Har du spørgsmål til produktionen, anvendelsen eller teknikken, er vi altid behjælpelig.

Vi overholder alle energi- & miljømæssige krav

Luft-og-vand-varmepumper er Microgeneration Certification Scheme Certified, og det betyder, at vi overholder alle nye globale miljø- og energistandarder. Derfor kan du være sikker på, at den varmepumpe, vi installerer i dit hjem, er miljøvenlig. Dertil er Panasonics modeller AAA+-mærket, hvilket gør dem til nogle af de mest energivenlige på markedet. Panasonics topmodeller giver dig et større tilskud end mange andre varmepumper.  På den baggrund kan du også hente et stort tilskud til din Panasonic varmepumpe ved Energistyrelsen, som gerne vil støtte bæredygtig energi.

5 års garanti på kompressoren

Fordi vi er stolte af vores kompetencer og ved, hvad vi laver, tilbyder vi fem års garanti på kompressoren. Skulle der derfor gå noget galt i forbindelse med produktionen, står vi klar til at udskifte kompressoren kvit og frit. Du kan derfor gå med ro i sindet derhjemme uden at tænke på ekstra udgifter.

Se vores Panasonic Produkt Oversigt

Hvofor vælge Luft-og-vand-varmepumper?

N

Autoriseret Panasonic forhandler & installatør

N

Microgeneration Certification Scheme (MCS) Certified

N

Overholder nye globale energi- & miljøstandarder

N

5 års kompressor garanti

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Vi forhandler følgende producenter

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]