Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Her er 10 råd der reducerer udgifterne til energi

Hos Luft-til-vand-varmepumper ønsker vi, at du skal have så lav en varmeregning som muligt. Derfor har vi samlet 10 råd, der alle er med til at sørge for, at du får lidt flere penge i lommerne.

R

Sluk lyset og drop standby-funktionen

Du bør altid slukke lyset, når du forlader et rum. Det er med til at give dig en billigere regning. Dertil kan standby-funktionen betyde, at apparatet bruger 25% af den strøm, det ville bruge, hvis det var tændt.
R

Dryp dryp - et badekar fyldes halvt op på en uge

Her er der tale om dryppende vandhaner, der er i stykker. Få dem repareret. En dryppende vandhane kan fylde badekaret halvt op på en uge. Det er spild af vand.
R

Har du det for varmt?

Ved at skrue en grad ned på termostaten, kan du spare helt op til 10% på din varmeregning. Det er værd at overveje.
R

Hold på varmen

Hvis du har et favoritrum, kan du holde det varmt ved at lukke døren og trække gardiner for om aftenen, så varmen ikke slipper ud af vinduerne. Det er smart og billigt.
R

Fyld op

Når du bruger vaskemaskinen, opvaskemaskinen eller tørretumbleren, bør du altid fylde den op. En fyldt maskine er billigere end to halvfyldte.
R

Drop karbadet

Det er okay at forkæle sig selv engang imellem med et karbad, men et brusebad er væsentligt billigere. Tager du et brusebad på fem minutter, bruger du 30 liter vand, mens et karbad lister sig op på omkring 80 liter.
R

Optimer dit varmepumpesystem

En varmepumpe er en rigtig god idé, men du skal være opmærksom på, at den er så effektiv som muligt. Hold derfor et vågent øje med kølervæsken.
R

Solceller er smart

Alle kan få gavn af et solcelleanlæg. Det sparer dig for penge, du får støtte til investeringen, og du træffer en miljøvenlig beslutning. Et godt solcelleanlæg kan f.eks. stå for opvarmningen af halvdelen af det varme vand årligt.
R

Tjek dine isoleringer

Det kan koste dig mange penge at have dårlige isoleringer. Sørg for, at dine er i god stand. Det er godt både for din pengepung og for miljøet.
R

Udskift varmekedlen

Hvis du har en gammel varmekedel, kan du med fordel udskifte den. En ny og A-mærket varmekedel vil give væsentlige besparelser på regningen.
Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]