Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Derfor skal du skifte til en varmepumpe

Hos Luft-og-vand-varmepumper er vi specialister i alt inden for varmepumpeanlæg, og der er mange gode grunde til at skifte til en varmepumpe, hvis du har el-, gas- eller olieopvarmning i hjemmet. Disse grunde vil vi fortælle nærmere om herunder.

Store besparelser på din varmeregning og en miljørigtig løsning

Den største årsag til at varmepumpen fortsat bliver mere og mere populær i Danmark er, at folk får en stor besparelse på deres varmeregning. En varmepumpe koster selvfølgelig penge, men den tjener sig selv ind igen i form af besparelser på regningen samt værdistigning i boligen.

En anden vigtig faktor er, at en varmepumpe er en miljørigtig løsning. Det er grøn energi, og du er med til at bidrage til et bedre miljø. Derudover har nye varmepumper luftrensningssystemer, der kan reducere forekomsten af alle partikler, virusser, bakterier og pollen med op til 99 procent. Det er godt for alle, men især en fordel, hvis nogen i husstanden har allergi.

Du får støtte fra staten

Hvis du ønsker en varmepumpe, sælger og monterer vi kun anlæg af højeste kvalitet hos Luft-og-vand-varmepumper. Det er en god grund til at vælge os. En anden god grund er, at du får støtte til energibesparende boligprojekter. Det inkluderer blandt andet varmepumpen, som er miljøvenlig. Derfor skal du ikke betale hele anlægget selv.

Nye varmepumpeanlæg kan beskytte selv mod hård frost

Vinteren i Danmark kan være hård. Ældre varmepumpeanlæg kan have svært ved at varme boligen ordentligt op, når det fryser meget om vinteren. Anlæggene fra Luft-og-vand-varmepumper er moderne og i topkvalitet, og derfor har de også en stor effektivitet selv ved hård frost. Vores anlæg bruger overskudsvarmen fra kompressoren til at forkorte afrimningen. Det betyder, at varmen stadig er intakt indenfor – selv når det fryser udenfor.

Vi er behjælpelige med spørgsmål

Det var nogle af de væsentligste årsager til, at du skal investere i en varmepumpe.  Husk, vi har alle de førende modeller fra Panasonic, Daikin og Mitsubishi.  Vi hjælper også til rådgivning og finansiering.

Er du dog alligevel i tvivl eller har spørgsmål, du gerne vil have forklaret eller uddybet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefonen. Vi tilbyder selvfølgelig en uforpligtende snak og et dertilhørende tilbud.

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]