Spar op til 60% på din varme

Din varmepumpe er guld værd for din privatøkonomi.

Få et bedre indklima

Med en varmepumpe får det et bedre indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år.

Varmepumpen har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Se eksempler

Skån miljøet

Din varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til din nuværende energiløsning.

Varmepumper til  industri / erhverv og boligforeninger – komplette løsninger

Søger du, din virksomhed eller boligforening et økonomisk og energibesparende varme/køleanlæg, som både kan levere varme, varmt brugsvand og klimakøl, så har du brug for en stor varmepumpe til industri / erhverv, som er dimensioneret præcist til behovet.

Vi rådgiver i, og leverer de bedst optimeret løsninger ud fra din virksomheds behov, dimensionering og installering, så du får den bedst egnet varmepumpeløsning. Kontakt os gerne for uforpligtende rådgivning.

 

Spar mellem 14.000 kr. – 50.000 kr. om året

Der er rigtig mange penge at spare for virksomheder eller mindre boligforeninger, som opvarmer med gasfyr, oliefyr eller ren elvarme, ved at udskifte til en varmepumpe. Investeringen på en erhvervsvarmepumpe er økonomisk meget attraktiv, da varmebesparelser kan udgøre helt op til mellem 14.000 -50.000 kr. årligt. Investeringen på en varmepumpe til industri / erhverv, er typisk allerede tjent hjem inden for 1-3 år.

JP autoforum – vores udgifter er faldet fra 60.000 kr til 9000 kr. om året – Læs mere

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Fordele ved at udskifte til erhvervs- / industrivarmepumpeløsninger

N

Op til 60 % besparelse på varmeregningen

N

Kort tilbagebetalingstid

N

Miljøvenlig energiløsning

N

Bedre indeklima

N

Grøn virksomhedsprofil

N

Professionel rådgivning og service

Varmepumpe til industri / erhverv er bl.a. egnet til:

N

Værksteder – autoværksteder, bryggerier, mv.

N

Lagerhaller

N

Kontorejendomme

N

Mindre boligforeninger

N

Produktion

N

Fitnesscentre

Vi forhandler følgende producenter

Gratis uforpligtende tilbud Ring på: 40 74 71 11 Step 1: Udfyld kontaktformularen, bliv ringet op af 3 eksperter, og book et møde. Step 2: Installatørerne gennemgår din bolig og finder den mest optimale varmeløsning til netop dig! Step 3: Du modtager et tilbud fra hver af installatørerne du kan tage stilling til

Grøn virksomhedsprofil - En grønnere opvarmning

Det kan være svært at tro på, at man kan opnå så store økonomiske besparelser ved etablering af varmepumpe, men de seneste års udvikling inden for varmepumper, gør at besparelserne er ekstremt fordelagtige, både med hensyn til et betydeligt reduceret varmeregnskab, men er samtidig også en stor besparelse for miljøet. Ved udskiftning af varmekilde til varmepumpe til industri / erhverv, vil du reducere din udledning af CO2, og derved bidrage til et grønnere miljø.

Som virksomhed er det ikke overvejelsen om, hvorvidt man skal udskifte sin varmekilde til en varmepumpe til industri / erhverv, men overvejelserne om, hvilken varmepumpe man skal anskaffe sig – Luft-og-vand-varmepumper vejleder og rådgiver på bedste vis, ud fra vores store erfaring og ekspertise med etablering af varmepumpeløsninger til erhverv.

Derfor skal du vælge Luft-og-vand-varmepumper

Vi har mange års erfaring med varmepumper til industri og boligforeninger, og kender alt til lovkrav, energitilskud samt de særlige krav, som virksomheder kan blive stillet overfor ved nyetablering og installation af varmepumpe til industri / erhverv.

Vi tilbyder altid den mest optimale løsning ud fra din virksomheds behov, så du trygt kan overlade installation og teknik til os, og nyde varmen og de store besparelser.

Din tryghed for kvalitetsarbejde

Q-kontrol
DanmarksPumpen
KMO
AAA
Miljøvenligpakning
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]